Posted inInternett / Tips

Hva er SEO: En omfattende guide for optimal søkemotoroptimalisering

Velkommen til vår omfattende guide om søkemotoroptimalisering (SEO)! Hos oss lærer du alt du trenger å vite for å oppnå høy rangering på søkemotorer som Google.

Hva er SEO?

SEO står for søkemotoroptimalisering, og det er en finstemt kunst av strategi og teknikk designet for å forbedre synligheten og rangeringen av et nettsted i søkemotorenes organiske (ikke-betalte) søkeresultater.

Posted inTips

Barnefordeling og samværsavtaler

Gjennom livet kommer man til flere veiskiller. Et av de største veiskillene vil svært sannsynlig være når man befinner seg i en situasjon hvor man skal lage avtaler som omhandler barnefordeling av felles barn.

For mange oppleves dette som en opprivende prosess. Man er mest sannsynlig meget følelsesmessig involvert i alle detaljer rundt denne prosessen, samtidig som partene kan befinne seg på ulike følelsesmessige steder.

Posted inTips

Fiskerestauranter i Oslo

Hvis man går inn på restaurant guiden Oregano.no, finner man 628 restauranter i Oslo. Søker man på fiskerestaurant, får man opp 49 stykker. Søket på sushi gav tallet 53. Det er over hundre restauranter i bare Oslo, som serverer fisk og sjømat i en eller annen form.

Det forteller oss at fisk er noe folk ønsker å spise når de skal ut, og at dette er et marked for de som ønsker å satse.

Posted inKroppen din / Tips

Tannbleking er rimeligere på nett

I 1989 ble det allment kjent at man kunne bleke tennene med hjelp av et munnstykke og ti prosent carbamide peroxide. Dette er nå 30 år siden og i dag er tannbleking allemannseie. Utviklingen har gjort at ikke bare er det enklere, men det har også blitt relativt rimelig. I begynnelsen gikk man til tannlegen og satt gjerne i flere timer i tillegg til at det var dyrt.

Posted inTips

La Roche-Posay med produkter for hudpleie og ansiktspleie

Det er mange grunner til at det er lurt å behandle huden bra både i ansiktet og på resten av kroppen. Huden utsettes ofte for mange utfordringer hver dag, og det er derfor ekstra viktig med god behandling for at den skal fortsette å utføre en god jobb for å beskytte og for å seg bra ut.