X

Sannsynligvis første
dokumenterte bruk av
egenprodusert merke i Luftforsvaret.
Merket er 332 skvadronens
og ble håndmalt på flyet
i England under krigen.
Merket benyttes fremdeles
- i noe modifisert form - av skvadronen.x
TØYMERKER
Vi produserer tøymerker i alle fasonger og alle størrelser. Fra 1|x|1 cm opp til 30 cm i diameter.
Broderimaskinene tar opp til 9 farger uten spesielt pristillegg. Ønskes flere farger enn 9 er heller ikke det noe problem, men da kommer et tillegg i prisen på 10%. Skal merkene strykes på kan du få de med "heat seal". De aller fleste militære merker i dag lages med borrelås (På de nye M/04 er det borrelås på hver skulder i 9 x 9 cm.).

Vi kan både brodere og veve merker. Veving benyttes spesielt der hvor merket har mange detaljer. Det skal imidlertid huskes på at med veving så er antall farger begrenset til 6.

I tillegg kan man selvfølgelig få merkene brodert i såkalt "bullion-wire". Dette er  eksklusive, hånd- broderte merker og nyttes bl a av Luftforsvarets skvadroner som jakke-/blazermerke.

METALLMERKER
Fås i mange metallvarianter og størrelser. Klikk på en av sidene nedenfor for å se noen eksempler på hva vi har produsert.

NAMETAGS
Luftforsvarets kanskje mest populær artikkel. Leveres med velcro (borrelås) og med den enkeltes navn, grad og "callsign". Til bruk på flightsuit - bortsett fra at det også blir flere og flere andre som også bruker den på M/98 e l.